Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Ολυμπιαδα Κωφών Αποτελέσματα 27 Ιουλίου, Το πρόγραμμα σήμερα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

o5

Ολυμπιαδα Κωφών Αποτελέσματα 27 Ιουλίου, Το πρόγραμμα σήμερα 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 27.7.2013

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα κορίτσια της Αθηνάς Ζέρβα, βρήκαν αντίσταση και μάλιστα σθεναρή μόνο για την πρώτη περίοδο, αφού το 52-26, μιλάει από μόνο του. Οι Γιαπωνέζες μπήκαν δυνατά και έπαιζαν μπάσκετ στα όρια του αντιθλητικού κάτι που δεν περίμεναν οι γυναίκες μας και προηγήθηκαν μέχρι και με 6-14. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η αντίδραση ήταν άμεση και αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι η Ιαπωνική ομάδα έμεινε άποντη σε όλη τη δεύτερη περίοδο. Η γυναικεία ομάδα ανέβασε ρυθμό και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης αφού πέτυχε 18 πόντους στη δεύτερη περίοδο, τους διπλάσιους δηλαδή απ’ όσους είχε βάλει στη πρώτη. Οι Γιαπωνέζες πάντως επέλεξαν να ζήσουν και να πεθάνουν με τα τρίποντα, αφού ελλείψει ψηλών κορμιών, απέφυγαν το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα και σούταραν συνολικά 26 τρίποντα, ευστοχώντας στα 4. Οι Ελληνίδες παίκτριες, μάζεψαν 52 ριμπάουντ συνολικά ενώ μοίρασαν και 14 ασσίστ με την Αγαγιώτου να έχει 4 και την κορυφαία Κοτσιάφτη να έχει 3, αλλά και τη πρωτιά στο σκορ αφού πέτυχε 25 πόντους, έχοντας άξια συμπαραστάτη την Κοτσιρέα με 10, η οποία επανήλθε ύστερα από απουσία 4 χρόνων στην Εθνική ομάδα.

Στάλα Κοτσιρεα Μπασκετ Γυναικων Ολυμπιάδα Κωφών

[youtube id=”ezqM5ai03Xg” width=”620″ height=”360″]

Ελλάδα (Ζέρβα): Σαρακατσάνη 2, Καραγκιόζη, Σούλτη, Αγαγιώτου 5, Κοτσιρέα 10(1), Μπάλκογλου 5 (1), Μελλίνη, Βεράνη, Χαϊνά 5, Βουδούρη 5, Τσιόλα, Κοτσιάφτη 25.
Στατιστικά: 1π. 12/24, 2π.17/42, 3π.2/13, Ριμπάουντ Ε. 16, Α. 36, Ασ. 14, Λάθη 20.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ

Ελλάδα – Αίγυπτος 0-0

Στο ποδόσφαιρο των ανδρών η δεύτερη ισοπαλία στον 4ο όμιλο, απέναντι στην Αίγυπτο μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στη Βενεζουέλα θεωρείται θετικό αποτέλεσμα μιας και μιλάμε για την δευτεραθλήτρια κόσμου. Η Ελληνική ομάδα ήταν ωραία στημένη αμυντικά και με τον τερματοφύλακα Στογιαννίδη να κατεβάζει τα ρολά, το 0-0 ήταν ένα αποτέλεσμα που με νίκη απέναντι στην Σαουδική Αραβία θα μας δώσει τη πρόκριση στον επόμενο γύρο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είχε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα στις ξαφνικές αντεπιθέσεις με αιχμή του δόρατος τον Διονυσάτο. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, η Εθνική μας, γλίτωσε από του χάρου τα δόντια, αφού μετά την αποβολή του Ιωαννίδη στο 58’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 85’ ο Μιχαλάρης τραυματίστηκε και αγωνίστηκε με 9 αλλά ευτυχώς δεν μας στοίχισε.
Ελλάδα (Καμπακάκης) : Στογιαννίδης, Νικολαΐδης, Πρίφτης, Μηνάς, Δονάτος, Μάγκος, Μιχαλάρης, Διονυσάτος, Μανουσαγιαννάκης (Μπεγκάι 71’) , Μουκλέα (Ιωαννίδης 38’), Ραμαντάνης (Πουλημάς 65’).

 

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Ο Παύλος Λότσιος πήγε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στον Τούρκο, Μοχάμεντ Γκιουλερ, που ήταν χρυσός Ολυμπιονίκης στην προηγούμενη Ολυμπιάδα στην Ταϊπέι ο οποίος μάλιστα κέρδισε και φέτος το χρυσό μετάλλιο. Ο Έλληνας 17χρονος μαθητής, άφησε άφωνο το στάδιο, μιας και ο Τούρκος δεν μπορούσε να τελειώσει τον τρίτο γύρο από κούραση! Ο Τούρκος αθλητής με 2 ποινές ακόμα, έχανε τον αγώνα, τις οποίες και έκανε, αλλά ο διαιτητής «προστάτεψε» τον Τούρκο αθλητή. Το αποτέλεσμα ήταν ο μικρός αθλητής να χάσει 15-10. Το σίγουρο είναι ότι το μέλλον του ανήκει. Αλήθεια είναι πάντως, ότι ο Λότσιος, είχε πολύ κακή κλήρωση αφού για παράδειγμα ο χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Μεξικανός αθλητής, Λουίς Φελίπε Βιγιαρεάλ, κατώτερης δυναμικότητας αλλά στάθηκε τυχερός στη κλήρωση και είχε καλό πλασάρισμα.Είχε πολύ κακή κλήρωση, γιατί ο μέτριος Μεξικανός βγήκε τρίτος. Καλή κλήρωση, κακές ομάδες είχαν καλο πλασάρισμα

Ο Χάρης Κουτσουβέλης αντιμετώπισε τον Μοχάμεντ Καζεμζαντεχ και έχασε με σκορ 9-6. Ο Έλληνας αθλητής είχε κακή κλήρωση και έπαιξε τον πρώτο του αγώνα με αθλητή από το Ιράν, η οποία θεωρείται μεγάλη δύναμη στον χώρο του Ταε Κβον Ντο παγκοσμίως.

Παύλος Λιότσος Αθλητης Ταε Κβον Ντο Ολυμπιαδα Κωφών

[youtube id=”erEJ1lQZD3o” width=”620″ height=”360″]

Ο προπονητής του Ταε Κβον Ντο, Σταύρακας Ξενοφώντας δήλωσε:

«Ήμασταν άτυχοι, γιατί δεν ειχαμε καλή κλήρωση. Παρόλα αυτά ο αθλητής αγωνίστηκε με πάθος απέναντι στον Χρυσό Ολυμπιονίκη της Ταϊπέι το 2009 και απέδειξε ότι το Ελληνικό Ταε Κβον Ντο έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Ευχαριστώ τον κύριο Δημήτρη Στεφανίδη, αρχηγό της Ελληνικής αποστολής, τον Ανδρέα Ρήγα που ηταν υπεύθυνος για το Ταε Κβον Ντο και τον κύριο Κων/νο Γαργάλη, που βρέθηκαν και γήπεδο και μας στήριξαν.»

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Άνδρες:
Οι Φώτης Χατζηφωτίου και Δημήτρης Κουρεμένος θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι καλύτερο από το 2-0 απέναντι στην Αμερική 1. Η αρχή ήταν μάλλον φοβισμένη και αυτό φαίνεται από το 21-9 το οποίο κατέκτησαν με ευκολία οι Αμερικάνοι. Στο δεύτερο σετ όμως, οι Έλληνες αθλητές ξύπνησαν και πάλεψαν για να χάσουν το δεύτερο σετ πέφτοντας μαχόμενοι με 21-15. Οι Έλληνες αθλητές πάντως, τα πήγαν πάρα πολύ καλά, απέναντι σε μια ομάδα που πάει για το χρυσό μετάλλιο.
Γυναίκες:
Οι Αγάπη Αρμενιάκου και Ελευθερία Μπερέτη πέτυχαν μια εκπληκτική νίκη απέναντι στις Βραζιλιάνες με 2-0 σετ. Το 21-15 του πρώτου σετ, άφησε περιθώρια στις Βραζιλιάνες να ελπίζουν αλλά το 21-6 του δεύτερου διέλυσε κάθε ελπίδα των Λατίνων για κάτι καλό.

Αγαπη Αρμενιακου Μπιτς Βολει Γυναικων

[youtube id=”odsqg1FYi14″ width=”620″ height=”360″]

ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ
Στο ατομικό των ανδρών, οι Χρήστος Τσολακανάκης, Δημήτρης Ιωακειμίδης και Κωνσταντίνος Κατσαγάνης αποκλείστηκαν και δε θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κάποιο μετάλλιο στους τελικούς. Οι ελπίδες της χώρας μας, στηρίζονται στο ατομικό των γυναικών όπου οι γυναίκες με την παρουσία της πολύ καλής Θέμιδος Μπέρτη, έχει σοβαρές πιθανότητες για μετάλλιο.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 28 . 7 . 2013
Ταε Κβον Ντο 08:00 – Δήμητρα Πασχάλη F-67 National Sport Academy, Universiada
Τενις 09:00 – Παναγιώτης Τζιάκας, Στυλιανός Οκταπότης – Ατομικό ανδρών
Κολύμβηση 09:30 – 50μ Ελεύθερο Αθανάσιος Τσορώνης, Δαμιανός Σεβαστιάδης, Ιωάννης Γρηγορίου.
Σκοποβολή 10:00 – 10μ Air Pistol Ανδρέας Παναγιωτούλης, Εξαρχάκος Κωνσταντίνος.
Μπάσκετ γυναικών Ελλάδα – Λιθουανία 14:00
Μπάσκετ ανδρών Ελλάδα – Κινεζική Ταϊπέι 16:00
Μπίτς βόλεϊ ανδρών Ελλάδα – Ουζμπεκιστάν 11:00 – Χατζηφωτίου Κουρεμένος
Μπιτς βόλεϊ γυναικών Ελλάδα – Αμερική 2 10:00 – Αρμενιάκου – Μπερέτη
Μπόουλινγκ άνδρες & γυναίκες 8:00 Ατομικό γυναικών και ομαδικό ανδρών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea