Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κάρτα Φροντίδα Υγείας – Η υγεία μας το πολυτιμότερο αγαθό !

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 

people-karta

Αποκτώντας την Κάρτα μας άμεσα Έχετε την δυνατότητα,να επισκεφτείτε τα διαγνωστικά κέντρα, τις κλινικές και τους ιατρούς, οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι με την κάρτα Φροντίδα Υγείας και να δεχτείτε τις υπηρεσίες του έμπειρου προσωπικού το οποίο στελεχώνει όλα τα κέντρα χρησιμοποιώντας τα τελειότερα και πιο σύγχρονα μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της ιατρικής.

Η κάρτα Φροντίδα Υγείας έχει μια πολύ χαμηλή ετήσια συνδρομή έτσι ώστε να μπορούν όλοι να την αποκτήσουν και να απολαμβάνουν τις πλούσιες παροχές που δίνει η κάρτα. Η ετήσια συνδρομή είναι μόλις 60 ευρώ!

Επίσης υπάρχει και η οικογενειακή κάρτα η οποία κοστίζει 120 ευρώ και καλύπτει όλα τα μέλη της ίδιας οικογένειας.

Αποκτήστε την κάρτα από εδώ τώρα!!

karta

ρωτήστε μας για ειδικές τιμές εφόσον ανήκετε σε μια από τις παρακάτω ευάλωτες ομάδες πληθυσμού

  • άτομα με αναπηρία ή χρόνια παθολογικά προβλήματα
  • άτομα με ψυχικές παθήσεις
  • άνεργοι
  • μονογονική οικογένεια
  • θύματα βίας
  • γυναίκες
  • ηλικιωμένοι

 Η κάρτα Φροντίδα Υγείας  ιατρικές υπηρεσίες

• Δωρεάν πλήρες check up για άνδρες και γυναίκες
• Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία
• Δωρεάν εξέταση P.S.A.
• Δωρεάν test PAP (Παπανικολάου)
• Δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα (καθαρισμός δοντιών & αφαίρεση πέτρας)
• Δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων
• Δωρεάν υπηρεσία τηλεφωνικής επικοινωνίας όλο το 24ωρο με Παθολόγο – Καρδιολόγο – Χειρουργό
• Δωρεάν Iριδοσκόπιση

και πολλές άλλες ιατρικές υπηρεσίες, πολύ μεγάλης αξίας, άλλες δωρεάν και άλλες με πολύ μικρή συμμετοχή.

Η υγεία μας το πολυτιμότερο αγαθό.

Η κάρτα Φροντίδα Υγείας

Η κάρτα Φροντίδα Υγείας δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει την δυνατότητα σε όλους μας να απολαμβάνουμε παροχές υγείας υψηλού επιπέδου, σε συνεργασία με ιδιωτικούς φορείς (Διαγνωστικά κέντρα, Κλινικές, Ιατρούς), στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι παροχές που έχουν τα μέλη της κάρτας Φροντίδα Υγείας είναι :

      •    Απεριόριστες Διαγνωστικές εξετάσεις με τιμές κρατικού τιμολογίου και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα χαμηλότερες.
•    Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις με προνομιακό τιμολόγιο και σε ορισμένες περιπτώσεις εντελώς δωρεάν.
•    Δυνατότητα προληπτικών check-up σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και σε ορισμένα κέντρα εντελώς δωρεάν.
•    Δυνατότητα νοσηλείας στις συνεργαζόμενες κλινικές με πολύ σημαντικές εκπτώσεις που κάποιες φορές αγγίζουν το κρατικό τιμολόγιο. Σε περίπτωση που θα γίνει χρήση της κρατικής ασφάλισης του μέλους μας η νοσηλεία θα είναι εντελώςΔΩΡΕΑΝ! 
•   Δυνατότητα χρήσης των ασθενοφόρων των συνεργαζόμενων κλινικών με προνομιακό τιμοκατάλογο και σε ορισμένες περιπτώσεις εντελώς δωρεάν.
•    Ειδικά πακέτα για τις γυναίκες μέλη μας που τις καλύπτουν από την πρώτη ημέρα της εγκυμοσύνης μέχρι και τον τοκετό, με πλήρη κάλυψη και με πολύ χαμηλές τιμές.
•    Κατ’ οίκον ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις με πολύ χαμηλό κόστος επίσκεψης και από ορισμένα κέντρα εντελώς δωρεάν. 

Σας δίνουμε λοιπόν την δυνατότητα να επισκεφτείτε τα διαγνωστικά κέντρα, τις κλινικές και τους ιατρούς οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι με την κάρτα Φροντίδα Υγείας, και να δεχτείτε τις υπηρεσίες του έμπειρου προσωπικού που τα στελεχώνουν με τα τελειότερα και πιο σύγχρονα μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της ιατρικής, και όλα αυτά με ειδικές προνομιακές τιμές που δεν προσφέρει κανένας.

Γιατί να αποκτήσω την κάρτα Φροντίδα Υγείας ;

Η κάρτα Φροντίδα Υγείας , βοηθάει τον κάτοχό της να απαλλαγεί από το άγχος και την ταλαιπωρία των εξετάσεων, αποφεύγοντας τις ουρές και κερδίζοντας χρόνο, με προνομιακό τιμολόγιο, χωρίς να απαιτείτε παραπεμπτικό ιατρού και χωρίς κανένα περιορισμό είτε ηλικίας είτε προϋπάρχουσας ασθένειας. Δεν έχει κανένα απολύτως περιορισμό εκτός του ότι πρέπει να γίνεται χρήση μόνο στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα, κλινικές και ιατρούς. Η χρήση της είναι απεριόριστη και η ισχύ της κάρτας είναι για ένα χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης.

Επίσης σε συνεργασία με συγκεκριμένα κέντρα, δίνουμε την δυνατότητα στα μέλη μας να έχουν αρκετές δωρεάν παροχές από την πρώτη κιόλας μέρα που θα αποκτήσουν την κάρτα μας.

Πως κάνω χρήση της κάρτας Φροντίδα Υγείας;

Η χρήση της κάρτας είναι απλή. Εμείς σας προτείνουμε τις ακόλουθες ενέργειες, για την καλύτερη χρήση της κάρτας και των παροχών της :

1.        Εάν πρόκειται να κάνετε διαγνωστικές εξετάσεις, επικοινωνείτε με το συνεργαζόμενο κέντρο που επιλέξατε, τους ενημερώνετε ότι είστε κάτοχος της κάρτας Φροντίδα Υγείας, για τις εξετάσεις που θέλετε να κάνετε, σας ενημερώνουν για το κόστος των εξετάσεων, κλείνετε το ραντεβού και έχετε τελειώσει. Εάν πρόκειται να κάνετε μικροβιολογικές εξετάσεις δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού αλλά μπορείτε να επισκεφθείτε το συνεργαζόμενο κέντρο απευθείας.

2.        Σε περίπτωση που χρειαστεί να επισκεφτείτε έναν γιατρό σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο. Θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε ανάλογα με την ειδικότητα που χρειάζεστε για τον πλησιέστερο σε εσάς συμβεβλημένο ιατρό. Επίσης καθημερινά έχουμε νέες συνεργασίες με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

3.        Σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε κάποια επέμβαση ή να νοσηλευτείτε σε κάποια από τις συμβεβλημένες κλινικές μας, σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε το τηλεφωνικό μας κέντρο. Είναι σε θέση να σας κάνει την καλύτερη δυνατή πρόταση με βάση την ανάγκη που έχετε. Αυτό συμβαίνει γιατί οι συνεργασίες μας καθημερινά αυξάνονται και βελτιώνονται, και οι παροχές προς τα μέλη μας γίνονται όλο και καλύτερες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί όλο το 24ωρο , με σκοπό να σας παρέχει συμβουλές για την καλύτερη δυνατή χρήση της κάρτας μας, αλλά και τις παροχές που μπορείτε να έχετε από όλα τα συμβεβλημένα κέντρα. Το τηλέφωνο που μπορείτε να καλείται είναι το 212 00 00 999 .

 Αποκτήστε την κάρτα από εδώ τώρα!!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Πράσινο φως» για την πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα – Ποιος επιχειρηματικός όμιλος είναι από πίσω

Efi Nika

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea