Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ NEWS

ΚΕΕΛΠΝΟ: Δεν παίρνω λογαριασμό δε δίνω λογαριασμό! Χωρίς στοιχεία προϋπολογισμού!

ΚΕΕΛΠΝΟ: Δεν παίρνω λογαριασμό δε δίνω λογαριασμό! Χωρίς στοιχεία προϋπολογισμού!
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

ΚΕΕΛΠΝΟ: Δεν παίρνω λογαριασμό δε δίνω λογαριασμό! Χωρίς στοιχεία προϋπολογισμού!

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είναι ανάμεσα στους δύο φορείς του δημοσίου που κατά τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρ.Σταϊκούρα, δεν έδωσαν λογαριασμό για τις δοσοληψίες τους. 

«Αόρατα» είναι τελικά τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ καθώς ο φορέας δε δήλωσε καν τα οικονομικά του δεδομένα για το πρώτο εξάμηνο του 2013.
Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ένας από τους δύο φορείς του δημοσίου από τους συνολικά 27 που έχουν προϋπολογισμό άνω των 20 εκατ. ευρώ, που δεν έδωσαν στοιχεία για τις οικονομικές τους δοσοληψίες.
Ειδικότερα με βάση τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών, το ΚΕΕΛΠΝΟ και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δεν έχουν υποβάλει στοχοθεσία, κάτι που πράττουν όλοι οι αντίστοιχοι φορείς.
Βέβαια οι «παραστρατημένοι» οικονομικά θα πρέπει άμεσα να συμμορφωθούν καθώς σημειώνεται από το υπουργείο Οικονομικών ότι ειδικά για τα νομικά πρόσωπα που παρουσιάζουν για δεύτερο τρίμηνο αποκλίσεις από τους τριμηνιαίους στόχους θα πρέπει τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα να μεριμνήσουν για τις αναγκαίες διορθωτικές παρεμβάσεις μείωσης των αποκλίσεων.
Στην περίπτωση του ΚΕΕΛΠΝΟ πάντως οι αρμόδιοι θα πρέπει μάλλον να υποβάλλουν όλα τα στοιχεία από την αρχή καθώς σε αντίθεση με τα υπόλοιπα νομικά πρόσωπα του δημοσίου δεν παρέδωσαν ίχνος…στοιχείων.
Να σημειωθεί ότι έχει καθιερωθεί η δημοσιοποίηση ανά τρίμηνο  των αποτελεσμάτων της παρακολούθησης επίτευξης των στόχων των Νομικών Προσώπων προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια στα οικονομικά δεδομένα.
 iatropedia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντίθετοι με την υποχρεωτικότητα του παιδικού εμβολιασμού πάνω από 3 στους 10 Έλληνες

newsitamea

Με ποια νοσήματα συνδέονται τα εμβόλια της COVID-19 – Τι έδειξε μελέτη σε 99 εκατομμύρια άτομα για τις παρενέργειες

Γιώργος Newsitamea

+700 ευρώ στον μισθό και δικό σου σπίτι: Το νησί της Ελλάδας που μοιράζει λεφτά σε όποιον πάει για δουλειά – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika