Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η ιστορία υιοθεσίας ενός μωρού που δεν το ήθελε ένα ολόκληρο χωριό λόγω της δυσμορφίας του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η ιστορία υιοθεσίας ενός μωρού που δεν το ήθελε ένα ολόκληρο χωριό λόγω της δυσμορφίας του

Ένα μωράκι που γεννήθηκε στην Ινδία, το παράτησαν οι γονείς του γιατί ήταν παραμορφωμένο.

Ο μικρός Άνταμ γεννήθηκε σε ένα χριστιανικό νοσοκομείο στο Αλιπούρ της Ινδίας με μια σπάνια αρρώστια, Bartsocas Papas, που προκαλεί παραμορφώσεις σε όλο το σώμα του νεογέννητου.

Έτσι το μωράκι γεννήθηκε χωρίς φρύδια, χωρίς παλάμη και δάχτυλα, χωρίς μύτη και με ένα άνοιγμα στο στόμα και απουσία του άνω μέρους. Όσα παιδιά γεννιούνται με αυτή την αρρώστια, πεθαίνουν μετά από λίγο καιρό.

Το αγοράκι, γεννήθηκε με υγιείς πνεύμονες και εγκέφαλο αλλά οι γονείς του αρνιόντουσαν να το δεχτούν στο σπιτικό τους λόγω της μεγάλης του παραμόρφωσης που έχει στην εμφάνιση του.

Απείλησαν πως θα το σκοτώσουν. Ακόμα και οι συγχωριανοί τους ήθελαν να δηλητηριάσουν τον μικρό Άνταμ αν έμενε στο χωριό.

Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει στο νοσοκομείο μόνος του, μέχρι να βρεθεί κάποιος να τον πάρει. Ένα υγιέστατο παιδάκι που απλά έχει μια σπάνια αρρώστια που παραμορφώνει τα χαρακτηριστικά του σώματος και του προσώπου.

Στο ίδιο νοσοκομείο που γεννήθηκε, εργάζεται ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Ο Ράτζα Παουλράι και η Τζέσικα Κούκσεϊ Παουλράι, ψυχίατρος και βοηθός γιατρού, αντίστοιχα.

Το ζευγάρι που είχε ακούσει για το μωρό, μόλις το είδαν θέλησαν να το πάρουν αμέσως σπίτι τους και να το υιοθετήσουν. Οι γιατροί τους είπαν ότι θα ζήσει λίγο καιρό αλλά δε τους ένοιαζε.

Μετά από δυο μήνες, ο μικρός Άνταμ κατάφερε να κάνει τις πρώτες του εγχειρήσεις στα μάτια ώστε να μη χάσει την όρασή του και μια στα χείλη.

Χωρίς να διαθέτουν το μεγάλο οικονομικό ποσό που χρειαζόταν, οι δυο γονείς ίδρυσαν «το Ίδρυμα του μικρού Αδάμ» (http://medicalfoundationofnc.org/babyadam) και μάζεψαν 150.000 δολάρια από συνανθρώπους που ευαισθητοποιήθηκαν με την ιστορία.

Παρά την πρόοδο που έχει κάνει, δε μπορεί ακόμα να φάει κανονικά λόγω της παραμόρφωσης του στο στόμα και ούτε μπορεί να μιλήσει αλλά μόνο βγάζει ήχους καταλαβαίνοντας όμως τα πάντα.

Του χρόνου αναμένεται να πάρει και την Αμερικάνικη υπηκοότητα που του καλύπτει ιατρική ασφάλιση. Αυτό σημαίνει πως θα μπορέσει να βάλει τεχνητά πόδια για να μπορέσει επιτέλους να περπατήσει και θα βελτιώσει τα χέρια του.

Τώρα ο Άνταμ έχει κλείσει τα δυο του χρόνια και έχει ένα αδερφάκι. Οι δυο γονείς πρόσφεραν αγάπη και οικογένεια σε ένα παιδί που το είχε ανάγκη.

mothersblog.gr

[youtube id=”XFOjVqktTfc” width=”620″ height=”360″]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika