Newsitamea.gr
AMEA news ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η δύναμη ψυχής τον βοήθησε να περπατήσει! Οι γιατροί δεν του έδιναν καμία ελπίδα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 a8314157a3015004bba51b26bfd2e397_L

Η δύναμη ψυχής και θέλησης, όταν την έχει κάποιος, μπορεί να κάνει θαύματα. Στην περίπτωση του Νικ Καρ μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη που άφησε άφωνους ακόμη και τους γιατρούς.

Όταν ήταν 3 ετών, είχε πάθει εγκεφαλίτιδα. Από εκείνη την στιγμή και μετά, αναγκάστηκε να βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα. Οι γιατροί δεν του έδιναν καμία ελπίδα ότι θα μπορούσε κάποια στιγμή να περπατήσει.

Δεν το έβαλε όμως κάτω. Τα χρόνια πέρασαν και η θέλησή του γινόταν ολοένα και μεγαλύτερη. Όταν έγινε 23 ετών κατάφερε στα σταθεί στα πόδια του.

Ήθελε να αγωνιστεί σε έναν αγώνα που γινόταν για φιλανθρωπικό σκοπό. Αν έβγαινε νικητής, θα έδινε τα χρήματα ώστε να φτιαχτεί ένα κέντρο για να μπορούν να αθλούνται όσοι έχουν κινητικά προβλήματα.

Την ημέρα του αγώνα, ο κόσμος που έχει μαζευτεί ζητωκραύγαζε για να τον εμψυχώσει. Ο πόνος μπορεί να διαγραφόταν στο πρόσωπό του, αυτό όμως δεν τον επηρέασε. Μαζί με τους φίλους του, κατάφερε να μαζέψει 10.000 λίρες Αγγλίας. Το όνειρό του όπως όλα δείχνουν θα γίνει πραγματικότητα.

anapiros2

 

anapiros1

Πηγή: mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika