Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Πάσχω εδώ και 20 χρόνια από ψωρίαση!»-ΒΙΝΤΕΟ

Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει «Πάσχω εδώ και 20 χρόνια από ψωρίαση!»
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει  «Πάσχω εδώ και 20 χρόνια από ψωρίαση!»

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανοίγει την καρδιά της στην κάμερα του σωματείου ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα νοσήματα και εκμυστηρεύεται για πρώτη φορά στην Πρόεδρό του Έλλη Σπυροπούλου ότι τα τελευταία είκοσι χρόνια πάσχει από ψωρίαση.

«Ο μόνος τρόπος για να πάψουμε να έχουμε ταμπού είναι να λέμε και να μοιραζόμαστε με τους άλλους το πρόβλημα που έχουμε. Καταλαβαίνουν όλοι ότι όταν έχεις μια ασθένεια που έρχεται και φεύγει και σε ταλαιπωρεί, ο μοναδικός τρόπος για να την ξεπεράσεις και να την πολεμήσεις, είναι να την παραδεχτείς, να την αποδεχτείς και να της χαμογελάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νατάσα Ράγιου.

Μιλώντας για την ασθένειά της, η ίδια δήλωσε πως είχε από τον πατέρα της είχε ένα γονίδιο που της μετέδωσε και εκδηλώθηκε αυτό το αυτοάνοσο νόσημα και σε εκείνη. Ενώ, παράλληλα, δήλωσε ότι αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα κυρίως με ομοιοπαθητική.

 

[youtube id=”li3oiruRxWI#t=0″ width=”620″ height=”360″]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika