Newsitamea.gr
AMEA news

Δωρεά 10.000.000 δολαρίων από ομογενή για άτομα με αναπηρίες!

Δωρεά 10.000.000 δολαρίων από ομογενή για άτομα με αναπηρίες
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δωρεά 10.000.000 δολαρίων από ομογενή για άτομα με αναπηρίες

Δωρεά ύψους δέκα εκατομμυρίων δολαρίων στον ομογενειακό οργανισμό «Εστία» για ανάπηρα άτομα ανακοινώθηκε, στη διάρκεια του επισήμου δείπνου ενίσχυσης του οργανισμού, στο Σίδνεϊ, όπως μετέδωσε το ελληνικό πρόγραμμα της κρατικής ραδιοφωνίας της SBS.

Σύμφωνα με την είδηση που μεταδόθηκε, στη σημαντική αυτή δωρεά προέβη ομογενής του Σίδνεϊ, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, ενώ μικρότερες δωρεές προσφέρθηκαν από άλλους ομογενείς και επιχειρήσεις -ποσά που προστίθενται στην τακτική ετήσια επιχορήγηση ύψους 1.160.000 δολαρίων που προσφέρει η κυβέρνηση της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Στο δείπνο παρέστησαν ο ο Επίσκοπος Απολλωνιάδος κ. Σεραφείμ -εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Στυλιανό-, ο βουλευτής του Ράιντ κ. Αλεξάντερ (ως εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης), ο Πολιτειακός πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας Μπάρι Ο’ Φάρελ, ο αρχηγός της πολιτειακής Αντιπολίτευσης Τζον Ρόμπερτσον, άλλοι πολιτικοί παράγοντες, ο Γεν. Πρόξενος της Ελλάδας στο Σίδνεϊ Σταύρος Κυρίμης και πάνω από 1.000 άτομα που στηρίζουν τον Οργανισμό “Εστία” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika

Βγήκε μόνο vεκρός: Πέθανε ο άνθρωπος με τον «σιδερένιο πνεύμονα» – Έζησε 72 χρόνια μέσα στο σωλήνα και σπούδασε νομική

Penni Syggrou