Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δωρεάν φάρμακα σε ευπαθείς ομάδες στην Βέροια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Δωρεάν φάρμακα σε ευπαθείς ομάδες στην Βέροια

Μέσω του δημοτικού τους φαρμακείου διανέμει δωρεάν φάρμακα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες το Δημοτικό Ιατρείο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής (ΚΑΠΑ) του δήμου Βέροιας.

Τα φάρμακα- όπως τόνισε η κοινωνική λειτουργός του Ιατρείου κυρία Σοφία Γούτα στο ΑΠΕ- δίνονται σε άπορους, ανασφάλιστους, αλλοδαπούς και Ρομά, που είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα των ευπαθών ομάδων. Τόνισε δε, ότι για την προμήθεια των φαρμάκων, οι ενδιαφερόμενοι προσκομίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ούτως ώστε να ελεγχθεί η κατάστασή τους και στη συνέχεια να αποφασιστεί η ένταξή τους ή όχι στη λίστα των ατόμων που εξυπηρετούνται.

Στα δύο χρόνια που προσφέρει τις υπηρεσίες της στο ιατρείο η κ. Γιούτα διαπίστωσε αυξητική τάση των ατόμων που ζητούν δωρεάν φάρμακα και αυτό, όπως υποστηρίζει, συνδέεται, με την οικονομική κρίση και φυσικά με την αύξηση της ανεργίας.

Τα φάρμακα προέρχονται από δωρεές απλών πολιτών και από οργανωμένες προσπάθειες φορέων. Το φαρμακείο λειτουργεί καθημερινά τις πρωινές ώρες και τα φάρμακα που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση είναι για χοληστερίνη, σάκχαρο, καρδιακές παθήσεις, διαβήτη και για εμβολιασμό παιδιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το Δημοτικό Ιατρείο στην οδό Καπετάν Άγρα 6 ή να τηλεφωνούν στο 23310  74113.

onmed.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika