Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

«Απέφυγα σοβαρή επέμβαση στο λαιμό»

«Απέφυγα σοβαρή επέμβαση στο λαιμό»
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

«Απέφυγα σοβαρή επέμβαση στο λαιμό»

Η Θωμαή Απέργη για το πρόβλημα στη φωνή της

Καλεσμένη στο  «Όλα» ήταν η Θωμαή Απέργη. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στη φωνή της λόγω υπερκόπωσης, γα τα όσα ακούστηκαν σχετικά με την απουσία της από το «Your Face Sounds Familiar» ενώ παρουσίασε και το νέο της τραγούδι.«Ακούστηκαν κλασικά πράγματα, αλλά ο καθένας κάνει τη δουλειά του σε αυτόν τον χώρο. Φέτος συνέβησαν πολλά πράγματα και ήμουν τυχερή να συμμετέχω σε αυτά. Επειδή τα κάνω όλα μόνη μου και με τη βοήθεια της δισκογραφικής εταιρείας Panik μόνο, κάποια στιγμή λίγο κουράστηκα. Με χτύπησε στον λαιμό, όχι με την έννοια ότι δεν μπορούσα να τραγουδήσω, αλλά έπαθα ένα είδος υπερκόπωσης. Εμφανίστηκαν κάτι κάλοι και αν δεν έκανα στοπ, θα έκανα σοβαρή επέμβαση. Τώρα είναι όλα καλά!»

Ακόμα, η Θωμαή Απέργη παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι με τίτλο «Summer Nights», που κυκλοφορεί από την Panik Records, αλλά και το νέο της video clip με την υπογραφή του John Mitropoulos.

newsbeast.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika