Newsitamea.gr
AMEA news ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αγώνας δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού !

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αγώνας δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Τη… δική της μάχη κατά του καρκίνου δίνει για 5η συνεχή χρονιά η πόλη της Αθήνας.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, δίδεται η εκκίνηση του αγώνα“Greece Race for the Cure” ενάντια στον καρκίνο του  μαστού, που διοργανώνει, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει  αγώνα δρόμου 5 χλμ.και περίπατο 2χλμ. Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το Ζάππειο Μέγαρο στις 11.00 το πρωί .
Ο αγώνας  “Race for the Cure” είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Διοργανώνεται εδώ και 30 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλειςπαγκοσμίως, από την αμερικανική οργάνωση Susan G. Komen for the Cure.

Στον αγώνα μπορεί κανείς να συμμετέχει ατομικά ή ως μέλος ομάδας, η οποία μπορεί να δημιουργηθεί με ατομική πρωτοβουλία ή στο πλαίσιο μιας εταιρίας, μιας πρεσβείας, ενός συλλόγου, ενός δήμου ή με πρωτοβουλία μιας γυναίκας με εμπειρία καρκίνου του μαστού.

Το 2012 μαζί σας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε πάνω από 12.000 συμμετοχές, και ελπίζουμε φέτος να κινητοποιήσουμε ακόμα περισσότερο κόσμο με σκοπό το μήνυμα μας να ακουστεί ακόμη περισσότερο!

econews.gr

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.almazois.gr/race2013.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika