Newsitamea.gr

Νεστορή Βασιλική, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

newsitamea

1479487_18202603533026

Νεστορή Βασιλική,  Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Γρηγορίου Ε’ 4  – Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική.

Τηλ. γραφείου : 23730 24395

Κινητό : 6945227992

e-mail : info@diaitologia.gr

Website :   www.diaitologia.gr

 Η διαιτολόγoς Νεστορή Βασιλική σπούδασε Διατροφή και Διαιτολογία στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 2009. Στα πλαίσια της τεχνολογικής της εκπαίδευσης, εργάστηκε ως διαιτολόγoς στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» αναλαμβάνοντας την διαιτολογική  παρακολούθηση και τον σχεδιασμό διαιτολογίων των ασθενών με βαρύτατα νοσήματα και παθολογικές καταστάσεις.

Ασχολήθηκε επίσης με την Συμβουλευτική Ψυχολογία στα πλαίσια της γενικότερης μετεκπαίδευσης της ως διαιτολόγος-διατροφολόγος, ενώ  η διπλωματική της εργασία στην Συμβουλευτική Ψυχολογία σε θέματα διατροφής συμπεριλήφθηκε στο ωρολόγιο πρόγραμμα και διδάσκεται στα μαθήματα του τμήματος. Ως διαιτολόγος έχει παρακολουθήσει ημερίδες και συνέδρια που αφορούν στο αντικείμενο των σπουδών της, αρθρογραφεί σε εφημερίδα ενώ έχει παραθέσει επιστημονικές διαλέξεις σε συλλόγους γονέων, σχολεία, νηπιαγωγεία και ομάδες της περιφέρειας Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης.

Από το 2010 διατηρεί γραφείο διαιτολόγου – διατροφολόγου στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής, ενώ εργάζεται ως διαιτολόγος – διατροφολόγος και στην  Θεσσαλονίκη όπου διαμένει, αναλαμβάνοντας περιστατικά και εκεί.