Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ:Tην ανάκληση παιδικού παγουριού για νερό ζήτησε ο ΕΦΕΤ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2435

ΠΡΟΣΟΧΗ:Tην ανάκληση παιδικού παγουριού για νερό ζήτησε ο ΕΦΕΤ

Την άμεση ανάκληση- απόσυρση παιδικού παγουριού για νερό με την εμπορική ονομασία «Παιδικό παγούρι Monsuno» απαίτησε από την εταιρεία που το διακινεί ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Ο ΕΦΕΤ, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, προέβη σε έλεγχο παιδικού παγουριού για νερό. Διαπιστώθηκε, μέσω εργαστηριακών δοκιμών, ότι είναι ακατάλληλο για την χρήση για την οποία προορίζεται, καθόσον παρατηρήθηκε εκτεταμένη αλλοίωση της εσωτερικής επιφάνειάς του και συνεπώς δύναται να μεταφέρονται από τον περιέκτη στο νερό ουσίες ξένες προς τη φύση του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το παιδικό παγούρι, με την εμπορική ονομασία «Παιδικό παγούρι MONSUNO», με lot 92/1474 και item Νo 3874020, το οποίο εισάγεται από την επιχείρηση «CREATIVE CONCEPTS HELLAS AE» (Πειραιώς 188, Ταύρος) και διακινείται από την επιχείρηση «MAX STORES ABEE».

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του εν λόγω προϊόντος από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι, να μην το χρησιμοποιήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea