Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις κοντά στα ΑΜΕΑ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ως οδηγών και χολικών λεωφορείων, προκειμένου να μετακινούνται οι μαθητές Ειδικών Σχολείων, μέχρι και τη λήξη του σχολικού έτους 2012-13.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη από τις αρχές του σχολικού έτους, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει διαθέσει 33 Υπαξιωματικούς ως οδηγούς και 38 συνοδούς για τον σκοπό αυτό…

Η απόφαση αυτή ελήφθη, ύστερα από σχετικό αίτημα του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, προκειμένου να μετακινούνται οι μαθητές Ειδικών Σχολείων.
Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας διέθεσε έναν ακόμη Υπαξιωματικό ως οδηγό του σχολικού λεωφορείου του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών-Βαρηκόων Αργυρουπόλεως, μέχρι και τις 15 Ιουνίου 2013, διότι ο μόνιμος οδηγός μετατάχθηκε σε άλλον Φορέα και δεν υπήρχε δυνατότητα μεταφοράς των μαθητών στο σχολείο τους.
Αναφέρεται ότι σε περίπτωση που το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν ανταποκρινόταν στο αίτημα αυτό, υπήρχε κίνδυνος να μην καταστεί δυνατόν οι μαθητές των Ειδικών Σχολείων να μεταβούν στον τόπο εκπαίδευσής τους.
Η ανωτέρω διάθεση στρατιωτικού προσωπικού εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων στους πολίτες, που δοκιμάζονται καθημερινά και ειδικότερα στις πιο ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
 enikos.gr

ΜΕΑοντά στα ΑΜΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika