Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μάθημα δύναμης και θάρρους!!! Απίστευτη ιστορία: Ανατινάχθηκε από βόμβα, την πυροβόλησαν, επέζησε και έγινε καλλονή

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

W020140

Μάθημα δύναμης και θάρρους!!! Απίστευτη ιστορία: Ανατινάχθηκε από βόμβα, την πυροβόλησαν, επέζησε και έγινε καλλονή.

Τον γύρο του κόσμου, δίνοντας μάθημα δύναμης και θάρρους, κάνει η ιστορία μίας Αγγλίδας στρατιωτικού: αφού έπεσε θύμα βόμβας και δέχθηκε πυροβολισμό, κατάφερε να επιζήσει, ενώ αποφάσισε να γίνει καλλονή και τα κατάφερε!

Η Χάνα Κάμπελ υπηρετούσε στο Ιράκ, στη Βασόρα, όταν μία βόμβα έσκασε δίπλα της και σχεδόν τη διαμέλισε. Για μήνες έδινε «μάχη» να κρατηθεί στη ζωή, καθώς το κρανίο της άνοιξεέχασε το ένα μάτι της, τα δύο της χέρια κόπηκαν (τα περισυνέλλεξαν αργότερα) και η λεκάνη, ο θώρακας και η κοιλιά της είχαν εκτεταμένα τραύματα.

hana1.jpg

Μάλιστα, ενώ η Χάνα βρισκόταν πλακωμένη από τα συντρίμμια του κτιρίουάγνωστος την πυροβόλησε! Η κατάσταση της στρατιωτικού ήταν τέτοια που οι γιατροί που έφτασαν στο σημείο δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν αν το θύμα ήταν άντρας ή γυναίκα

Στο ελικόπτερο που την μετέφερε στη βάση, η Χάνα εκτός από τα τραύματα της, υπέστη και καρδιακή προσβολή. Ο στρατιωτικός γιατρός κατάφερε να την επαναφέρει, ενώ, στο στρατιωτικό νοσοκομείο στη βάση των Άγγλων στο Ιράκ, οι χειρουργοί έκαναν ότι μπορούσαν και, τελικά, κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή!

hana2.jpg

Το υπουργείο Άμυνας επιδίκασε στη Χάνα αποζημίωση 477.000 ευρώ και εκείνη αποφάσισε ότι με το ποσό αυτό θα κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και θα στεκόταν ξανά στα πόδια της, αφήνοντας πίσω το αναπηρικό καροτσάκι, αλλά και τα σημάδια της φρίκης που έζησε.

Δαπανώντας περίπου 100.000 ευρώ, η 30χρονη στρατιωτικός πήγε σε ειδικές κλινικές στο Λονδίνο, όπου έφτιαξε το πρόσωπό της, έκανε προσθετική στήθους«έσβησε» τις ουλές από το κορμί της, έβαλε προσθετικό μέλοςκι έκανε λιποαναρροφήσεις και εμφύτευση μαλλιών αφού έχασε τα δικά της από το τραυματικό σοκ. Η «μεταμόρφωσή» της ολοκληρώθηκε με εντατική γυμναστική και η Χάνα έγινε μία καλλονή, όπως είχε ονειρευτεί!

hana5.jpg

Η ευτυχία της, όμως, δεν σταμάτησε εδώ: παρά το ότι η μήτρα της είχε σχεδόν διαλυθεί από την έκρηξη,κατάφερε να μείνει έγκυος και να γίνει μανούλα ενός κοριτσιού!

«Το θαύμα έγινε! Νιώθω ευλογημένη! Ίσως πολλές γυναίκες να μην μάθουν ποτέ να είναι ευτυχισμένες με την εμφάνισή τους, αλλά εγώ έμαθα να εκτιμώ το πώς είμαι τώρα», δήλωσε η ίδια.

Invitro2.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

[youtube id=”XRm_Hl9B0sQ” width=”620″ height=”360″]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika