Newsitamea.gr
AMEA news ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων σκλήρυνσης κατά πλάκας στην Κρήτη!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αυξημένα είναι τα περιστατικά που καταγράφονται στην Κρήτη με τους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς φτάνουν τους…
700 ανθρώπους!

Στο πλαίσιο διερεύνησης των αιτιών που οδήγησαν σε αυτό το αποκαρδιωτικό νούμερο, την προσεχή Παρασκευή, στο Ηράκλειο θα γίνει παράδοση στη ΔΥΠΕ Κρήτης της πρώτης κινητής μονάδας της Πανελλήνιας εταιρείας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας ώστε να ερευνηθούν οι αιτίες και οι παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων.

Οι ειδικοί αναζητούν απαντήσεις, ενώ ακόμη και σήμερα δεν είναι γνωστές όλες οι πτυχές της ασθένειας. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ευθύνονται η περιβαλλοντική τοξικότητα, το κάπνισμα και ίσως οι ιώσεις και τα εμβόλια.

Ο πρόεδρος της Εταιρείας Σκλήρυνσης Κατά πλάκας, καθηγητής νευρολογίας του Α.Π.Θ κ. Αναστάσιος Ωρολογάς δήλωσε στο Cretalive: “Στέλνουμε μία μονάδα στην Κύπρο και μία στην Κρήτη για να περάσει από χωριά και απομονωμένες περιοχές ώστε να ερευνήσουμε το πρόβλημα. Να γίνει μελέτη και να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει”.


cretalive.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika