Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δυναμική παρουσία του Newsitamea.gr στο 5ο Διεθνές Συνέδριο «Άτομα με αναπηρία & Μ.Μ.Ε.»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 

minpress-amea (1)

Δυναμική παρουσία του Newsitamea.gr στο 5ο Διεθνές Συνέδριο «Άτομα με αναπηρία & Μ.Μ.Ε.»

Δυναμικό παρόν θα δώσει το επιτελείο των ιστοσελίδων www.newsitamea.gr και www.giatros-in.gr , στο 5ο Διεθνές Συνέδριο «Άτομα με αναπηρία & Μ.Μ.Ε. – Ενσωμάτωση & κρίση στην ψηφιακή εποχή» που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας στις 13 & 14 Μαρτίου.

Στο διήμερο αυτό συνέδριο, η συνεργάτιδα του www.newsitamea.gr και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Βάσια Καραγιώργου θα είναι μια εκ των ομιλητών στην τελευταία ενότητα της πρώτης μέρας η οποία θα έχει ως θέμα : «Αναπηρία, παιδιά και νέα μέσα» και θα παρουσιάσει τη δράση των δυο ιστοτόπων της Μ.Κ.Ο Newsitamea.gr, οι οποίοι αποτελούν την πρώτη πηγή 24ωρης ενημέρωσης ατόμων με αναπηρία και χρονίως πασχόντων, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Κατά την έναρξη των εργασιών, χαιρετισμό θα απευθύνουν : ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κος Σίμος Κεδίκογλου, ο Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ι. Βρούτσης, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης , ο Γ.Γ. Μέσων Ενημέρωσης Ι. Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος ΕΣΑμεΑ & Ευρωπαϊκου Φόρουμ ΑμεΑ Ι. Βαρδακαστάνης, εκπρόσωποι κομμάτων και η Μαρία Αντωνιάδου ως Πρόεδρος στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.

Επίσης, γνωστοί δημοσιογράφοι θα συντονίζουν τις θεματικές ενότητες και στις δυο μέρες του συνεδρίου.

Πληροφορίες συμμετοχής αλλά και για το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να ζητήσετε καλώντας το 210 9098343 ή με e-mail στο :public.relations@minpress.gr  .

 

Επιμέλεια κειμένου : Γιώργος Τσιματσίδης

newsitamea-600x600

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημερίδα «Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός»

newsitamea

Με επιτυχία το Αποκριάτικο Γλέντι της ΕΕΑΣΚΠ 2020

newsitamea

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

newsitamea