Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τον τσίμπησε η πιο δηλητηριώδης αράχνη της Αγγλίας!

Τον τσίμπησε η πιο δηλητηριώδης αράχνη της Αγγλίας!
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τον τσίμπησε η πιο δηλητηριώδης αράχνη της Αγγλίας!

«Είμαι απλά τυχερός που έχω ακόμη το πόδι μου», δηλώνει ο άντρας

Ολέθριο παραλίγο να φανεί το τσίμπημα μιας αράχνης, για έναν Βρετανό. Ο Ricki Whitmore δέχτηκε το τσίμπημα της πιο δηλητηριώδους αράχνης του Ηνωμένου Βασιλείου.Ο 39χρονος διακοσμούσε μια σχολική αίθουσα, όταν με τις κινήσεις του «ενόχλησε» τη φωλιά μιας αράχνης του γένους Steatoda (false widow spider). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, η αράχνη να τον τσιμπήσει στο πόδι, το οποίο έγινε διπλάσιο από το πρήξιμο. Ο πόνος ήταν αφόρητος.

«Υπήρξε ένας πολύ έντονος πόνος και έπειτα το πόδι μου άρχισε να πρήζεται. Κατάφερα να πάω σπίτι, αλλά όταν έφτασα ο μηρός μου είχε γίνει διπλάσιος», περιγράφει ο άντρας στη Daily Star.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί με χειρουργική επέμβαση, αφαίρεσαν το δηλητήριο από το μηρό του. Ωστόσο, θα χρειαστούν άλλες 8 επεμβάσεις τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου οι γιατροί να «ξεπλύνουν» το δηλητήριο.

Ο Ricki Whitmore θα χρειαστεί εξάμηνη φυσιοθεραπεία για να περπατήσει ξανά, ενώ παραδέχεται πως «είμαι απλά τυχερός που έχω ακόμη το πόδι μου».

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία

Efi Nika

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika