Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκυταλοδρομία κατά του καρκίνου!

Σκυταλοδρομία κατά του καρκίνου!
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σκυταλοδρομία κατά του καρκίνου!

Παιχνίδια, αφηγήσεις παραμυθιών, γιόγκα και άλλες δράσεις κάτω από το Λευκό Πύργο πήραν τη… σκυτάλη, με την ολοκλήρωση μιας ξεχωριστής δράσης, που σημειώθηκε σήμερα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης: τη σκυταλοδρομία “Κινήσου Ενάντια στον Καρκίνο”.

Στη σκυταλοδρομία που είχε ως αφετηρία και τέρμα τον Λευκό Πύργο συμμετείχαν όλοι όσοι θέλησαν να μεταφέρουν το μήνυμα της ανάγκης για δράση, κίνηση και άσκηση ως μέσων πρόληψης πολλών σύγχρονων ασθενειών, όπως είναι o διαβήτης, η στεφανιαία νόσος και διάφορες μορφές καρκίνου.

Στην τελική ευθεία της σκυταλοδρομίας, από το λιμάνι μέχρι τον Λευκό Πύργο συμμετείχαν άτομα με αναπηρίες.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας MOVE. Mε περισσότερες από 1.000 εκδηλώσεις σε 32 χώρες για το 2013, η Ευρωπαϊκή Εκστρατεία NowWeMove 2012-2020 έχει ως στόχο 100 εκ. Ευρωπαίοι να δραστηριοποιηθούν στον αθλητισμό και τη φυσική άσκηση έως το 2020.

H Eυρωπαϊκή Εβδομάδα MOVE υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στα πλαίσια των “Ειδικών Ετήσιων Εκδηλώσεων”. H διοργάνωση του 2013 συντονίζεται από τη Διεθνή Ένωση Αθλητισμού και Πολιτισμού (ISCA) με τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατών (ECF) και του Εurosport.

 

enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea