Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σκοτώνουν τα κορίτσια πριν γεννηθούν!

Σκοτώνουν τα κορίτσια πριν γεννηθούν!
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σκοτώνουν τα κορίτσια πριν γεννηθούν!

«Ανησυχητικές διαστάσεις» λαμβάνει το φαινόμενο της  βρεφοκτονίας των θηλυκών εμβρύων στην Κίνα. 

Χιλιάδες θηλυκά έμβρυα δολοφονούνται κάθε χρόνο στη χώρα αυτή εξαιτίας της πολιτικής του ενός παιδιού ανά οικογένεια. Μάλιστα έχει στηθεί  μια παράνομη βιομηχανία παροχής υπερήχων και αποβολών σε γυναίκες μόλις διαπιστωθεί ότι το έμβρυο είναι θηλυκό.Πρόκειται για εγκλήματα που κανείς ποτέ δεν καταγγέλλει και όλοι τα αντιμετωπίζουν με την ανάλογη κατανόηση και τη σιωπή. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι  ότι τα θηλυκά μωρά, ακόμη ονομάζονται «σκουλήκια στο ρύζι»!Του Αθανάσιου  Μπούκαλη Νευροχειρουργού

Είναι παράνομο στην Κίνα να γίνεται υπέρηχος, προκειμένου να καθοριστεί το φύλο ενός μωρού. Ωστόσο, επιτήδειοι στην μαύρη αγορά, προσφέρουν υπερήχους για $128 – $193 (800 έως 1.200 γιουάν).

Εάν οι γονείς επιθυμούν να γίνει άμβλωση, το κόστος της διαδικασίας στην Κίνα είναι $611 (3.800 γιουάν).Εκτός από τις αμβλώσεις, υπάρχουν μεταξύ 400 με 500 κλινικές παρένθετης μητρότητας στην Κίνα, όπου οι πελάτες πληρώνουν για να συλλάβουν ένα παιδί.

Η ιn-vitro γονιμοποίηση είναι παράνομη στην Κίνα, καθώς οι περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν τη διαδικασία για να συλλάβουν αγόρι. Μια πρόσφατη κλινική που έχει καταχωρηθεί ως εταιρεία καλλυντικών παρείχε in-vitro γονιμοποίηση για $161.000 (1 εκατ. γιουάν) για μια επιτυχή γέννα.

Εάν οι πελάτες ζητούσαν και την εγγύηση ότι θα λάβουν ένα αγόρι, τότε θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον $32.186 (200.000 γιουάν).Οι αποβολές των κοριτσιών, έχει οδηγήσει στην αναλογία 118 αγόρια για κάθε 100 κορίτσια, στην Κίνα.

Αθανάσιος Μπούκαλης Νευροχειρουργός
Ιδρυτής της International Medical Rights

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou