Newsitamea.gr
AMEA news

Ο Δ.Γιαννακόπουλος δώρισε πέντε αμαξίδια τελευταίας τεχνολογίας στο ΠΙΚΠΑ Βούλας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δώρισε πέντε αμαξίδια τελευταίας τεχνολογίας στο ΠΙΚΠΑ Βούλας

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δώρισε πέντε αμαξίδια τελευταίας τεχνολογίας στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει επιδείξει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν τις τεράστιες κοινωνικές της ανησυχίες. Με συνεχείς κινήσεις και πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο μια καλύτερη ζωή για το κάθε συμπολίτη μας, η διοίκηση του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης δείχνει τον δρόμο σε όλους.

Όπως έκανε και αυτήν την φορά. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της, Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μια ιδιαίτερη προσφορά στο ΠΙΚΠΑ Βούλας. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δώρισε πέντε αμαξίδια τελευταίας τεχνολογίας για την ομάδα που θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με Καρότσι. Ενώ ο πρόεδρος του «ΠΑ.Σ.ΠΑ» βράβευσε τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» για την κοινωνική του προσφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο “Πανελλήνιος Σύνδεσμος Παραπληγικών” παρουσίασε σε μια λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΠΙΚΠΑ Βούλας σήμερα (20/9) την ομάδα που θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Καρότσι. Στο πλαίσιο της παρθενικής συμμετοχής του “ΠΑ.Σ.ΠΑ” στο Πρωτάθλημα της “Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.”, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε στη δωρεά πέντε αμαξιδίων τελευταίας τεχνολογίας. Ο πρόεδρος του «ΠΑ.Σ.ΠΑ.», Αθανάσιος Βίγλας, βράβευσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την κίνηση του, με τον Marketing Director της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλία Κατσογιάννη να παραλαμβάνει για λογαριασμό του την τιμητική πλακέτα. Παράλληλα, ο πρόεδρος του “ΠΑ.Σ.ΠΑ.” έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ενέργεια του προέδρου του «τριφυλλιού» ευχόμενος αυτή να βρει μιμητές στο μέλλον».

 

onsports.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea