Newsitamea.gr
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΙΑ

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ 2013 -εγγραφές παιδιών ΑΜΕΑ,άλλων κατηγοριών ατόμων

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

kataskinosi_amea

«Έναρξη εγγραφής και επιλογής παιδιών και άλλων κατηγοριών ατόμων που θα φιλοξενηθούν σε κατασκηνώσεις του κρατικού Προγράμματος, το καλοκαίρι του 2013»

Σας γνωρίζουμε ότι με το υπ. αριθ. πρωτ. Δ27/οικ.16275/672 έγγραφο (επισυνάπτεται) το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ανακοινώνει την έναρξη εγγραφής και επιλογής παιδιών και άλλων κατηγοριών ατόμων που θα φιλοξενηθούν σε κατασκηνώσεις του κρατικού προγράμματος για την φετινή θερινή περίοδο 2013. Η οργάνωση και η λειτουργία των κατασκηνώσεων του κρατικού προγράμματος ανατέθηκε σε Δήμους.

Ειδικότερα:

1.Η εγγραφή των ενδιαφερομένων θα έχει καταληκτική ημερομηνία την 14η Ιουνίου 2013.
2. Στους Σταθμούς Προστασίας Μάνας Παιδιού & Εφήβου (Σ.Π.Μ.Π. & Ε) εγγράφονται ασφ/να παιδιά ηλικίας από 6 – 16 ετών. Τα παιδιά μπορούν να προσέρχονται στους Σ.Π.Μ.Π. & Ε για την εγγραφή τους κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
3.Κατά την εγγραφή απαιτείται η προσκόμιση:
• Βιβλιαρίου ασθενείας (των ενταχθέντων ταμείων στον ΕΟΠΥΥ)
• Βιβλιαρίου εμβολίων (για τα παιδιά)
• Φωτοαντίγραφου εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας ή υπεύθυνη δήλωση.
4. Η καρτέλα (επισυνάπτεται) υπογράφεται και σφραγίζεται από τον εξετάζοντα ιατρό και φέρει επίσης τη στρογγυλή σφραγίδα του Οργανισμού.
5.Οι σωστά συμπληρωμένες καρτέλες θα αποστέλλονται Υπηρεσιακά στους εξουσιοδοτημένους Δήμους.

6.Οι εγγραφές ΑΜΕΑ γίνονται στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 236 – Ηλιούπολη, τηλ. 2105236501)

7.Σε ότι αφορά την εφαρμογή κατασκηνωτικού προγράμματος για τα ηλικωμένα άτομα περιλαμβάνονται σχετικές οδηγίες στο επισυναπτόμενο έγγραφο του Υπουργείου. Λόγω του περιορισμένου χρόνου εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι (για τις κατασκηνώσεις) ασφαλισμένοι θα εξυπηρετηθούν από τους Ιατρούς των Σταθμών Προστασίας Μάνας Παιδιού & Εφήβου του ΕΟΠΥΥ, εκτός του συστήματος των ραντεβού.

Παρακαλούμε όπως ενημερωθούν οι δικαιούχοι ΕΟΠΥΥ με αναρτήσεις σχετικών ανακοινώσεων στις Υπηρεσίες μας.

Η οργάνωση και η λειτουργία των κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος για το έτος 2013 ανατέθηκε σε Δήμους, ως εξής:ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ 2013 29-05-2013

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα «πάνω κάτω» σε παροχές ασθένειας, μητρότητας κι έξοδα κηδείας

Efi Nika

Ευκαιρία σύνταξης ακόμα και με λιγότερα από 4.500 ένσημα

Efi Nika

«Τέλος το πέναλτι 30%»: Διευκρινίσεις από τον υφυπουργό Εργασίας για τους εργαζόμενους συνταξιούχους

Penni Syggrou